x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cinci fotbalişti georgieni, excluşi din viaţa sportivă pentru trucarea unor meciuri!

Cinci fotbalişti georgieni, excluşi din viaţa sportivă pentru trucarea unor meciuri!

11 Mai 2011   •   16:54
Cinci fotbalişti georgieni, excluşi din viaţa sportivă pentru trucarea unor meciuri!
164892-559614-6948887-317-238.jpgFederaţia Georgiană de Fotbal a anunţat, miercuri, că a suspendat pe viaţă cinci fotbalişti care au participat la trucarea unor meciuri în schimbul unor sume importante de bani.

Jucătorii, care erau legitimaţi la cluburile WIT Georgia, Samtredia şi Baia Zougdidi, au fost excluşi din viaţa sportivă după ce au acceptat bani de la bookmakeri pentru a influenţa rezultatul final al unor partide din campionatul intern.

"Aceşti fotbalişti nu vor mai putea juca niciodată, nici în Georgia nici în străinătate", a declarat un purtător de cuvânt al federaţiei, Lacha Dvalichvili, apreciind că acesta este un "caz fără precedent în fotbalul georgian".

Poliţia georgiană a dat recent publicităţii imagini înregistrate de camerele de supraveghere care demonstrează implicarea jucătorilor în chestiune.

"Fotbaliştii au primit importante sume de banir în schimbul cărora s-au pus de acord în avans în privinţa rezultatelor meciurilor", a anunţat Ministerul de Interne.

Sumele primite de cei cinci fotbalitşi pentru trei meciuri trucate în luna aprilie sunt cuprinse între 7.100 de dolari (4.900 euro) şi 11.900 dolari (8.300 euro), conform sursei citate.

×