x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international CM Fotbal 2014: Meciul de deschidere, mai comentat pe Facebook decât premiile Oscar

CM Fotbal 2014: Meciul de deschidere, mai comentat pe Facebook decât premiile Oscar

13 Iun 2014   •   19:16
CM Fotbal 2014: Meciul de deschidere, mai comentat pe Facebook decât premiile Oscar

Meciul de deschidere a Cupei Mondiale de fotbal 2014, Brazilia - Croaţia 3-1, a generat 58 de milioane de postări pe Facebook, de aproape cinci ori mai mult decât ceremonia de decernare din acest an a premiilor Oscar, informează Reuters.

Faza cea mai comentată pe Facebook a fost primul gol al lui Neymar, prin care Brazilia a egalat după autogolul lui Marcelo. Pe locul doi s-a situat controversatul penalty transformat de Neymar, ce a adus-o pe Selecao în avantaj.

Cea mai activă ţară pe Facebook în timpul meciului a fost Brazilia, cu 16 milioane de postări, urmată de Statele Unite şi Anglia.

Cele 58 de milioane de postări 'reprezintă de peste 20 de ori capacitatea tuturor stadioanelor Cupei Mondiale', a indicat Facebook într-un comunicat. 

Mondialul este o mare oportunitate de afaceri pentru companii ca Facebook, în condiţiile în care fani din toată lumea folosesc reţelele sociale pentru a comenta live evenimentele.

În timpul meciului de deschidere, cei mai activi au fost bărbaţii între 18 şi 24 de ani, a precizat Facebook. (Agerpres)

×
Subiecte în articol: oscar facebook CM Fotbal 2014