x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cristiano Ronaldo „tocat mărunt” de Erik ten Hag în timpul unei ședințe de echipa a lui Man Utd

Cristiano Ronaldo „tocat mărunt” de Erik ten Hag în timpul unei ședințe de echipa a lui Man Utd

26 Aug 2022   •   20:10
Cristiano Ronaldo „tocat mărunt” de Erik ten Hag în timpul unei ședințe de echipa a lui Man Utd

Viitorul lui Cristiano Ronaldo a fost un subiect de discuție important toată vara. O ultimă întâmplare din vestiarul lui United, relatată de presa britanică, face să crească speculațiile că Ronaldo va părăsi Old Trafford în această fereastră de transferuri.

Erik ten Hag a fost deosebit de dur cu Cristiano Ronaldo, la una din sesiunile de pregătire, eliminându-l din lot de față cu coechipierii săi, în timpul unei ședințe de echipă.

Potrivit The Sun, noul antrenor al Diavolilor Roșii și-ar fi reunit echipa săptămâna trecută, înainte de victoria impresionantă cu 2-1 împotriva lui Liverpool pe Old Trafford, și i-a îndemnat pe jucători să spună ce gândesc, fără să se preocupe de eventualele consecințe.

În timpul acestei întâlniri, managerul lui United i-a informat atât pe Ronaldo, cât și pe căpitanul Harry Maguire, că vor fi amândoi omisi din 11-le de start împotriva echipei lui Jurgen Klopp.

Presa britanică relatează că portughezul a preferat să nu-și exprime poziția, așa cum a cerut Teh Hag, în timp ce alți jucători și-au spus părerea.

Se pare că șeful lui United s-a săturat de circul mediatic constant care îl urmărește pe Ronaldo și simte că este o amenințare la adresa echipei.

Răbdarea lui Ten Hag în jrurul subiectului se epuizase deja, iar promisiunea recentă a lui Ronaldo că va publica un interviu în care va discuta despre speculațiile din jurul viitorului său ar fost un pas prea departe în ochii managerului olandez.

După ce atacantul în vârstă de 37 de ani a transmis clar conducerii clubului că vrea să plece, Ten Hag a explicat public cum că poziția lui United în această privință nu s-a schimbat și că Ronaldo nu este de vânzare, dar această opinie s-ar putea schimba.

Ten Hag s-a răzgândit și acum este unul dintre cei care îl dorește plecat pe Ronaldo cât mai curând, pentru a se putea concentra pe deplin pe reconstrucția necesară fără, a mai fi chestionat constant despre soarta veteranului său atacant.

La recenta ședință de două ore a echipei, olandezul ar fi oferit tuturor jucătorilor șansa de a-și spune părerea, el fiind primul care și-a expus opiniile. Ten Hag chiar a precizat că, dacă cineva are de obiectat la ceea ce a spus sau la metodele sale, e liber să părăsească Old Trafford.

The Times susține că managerul lui United a spus clar că nu este dispus să își pună în joc propria reputație de dragul unor jucători care nu își doresc deloc să mai fie la club.

Cuvintele sale au avut, în mod clar, impactul dorit, deoarece United a răspuns cu o demonstrație de fotbal împotriva lui Liverpool, patru zile mai târziu, care i-a făcut să își depășească rivalii în clasamentul Premier League.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cristiano ronaldo