x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Croaţii acuză dur: "Dacă se va continua aşa, vom avea 100 de penalty-uri la acest turneu final"

Croaţii acuză dur: "Dacă se va continua aşa, vom avea 100 de penalty-uri la acest turneu final"

13 Iun 2014   •   12:04
Croaţii acuză dur: "Dacă se va continua aşa, vom avea 100 de penalty-uri la acest turneu final"

Selecţionerul Croaţiei, Niko Kovac, a acuzat arbitrajul din meciul cu Brazilia,  considerând că turneul final riscă să se transforme într-un "circ" dacă vor mai exista decizii "ridicole" ale cavalerilor fluierului, precum cea de la golul de 2-1 al gazdelor competiţiei, în urma unui penalty inexistent.

"Dacă cineva a văzut penalty, să ridice mâna! Eu nu am văzut. Nu obişnuiesc să mă plâng de arbitraj, însă cred că a fost o decizie ridicolă şi, dacă se va continua aşa, va fi un adevărat circ şi vom avea peste 100 de penaltyuri la această Cupă Mondială", a spus Niko Kovac la conferinţa de presă care a avut loc la finalul jocului.

Arbitrul japonez Yuichi Nishimura, care a condus la centru partida Brazilia-Croaţia, a acordat penalty după o presupusă intervenţie a lui Lovren asupra lui Fred, lovitura de la 11 m fiind transformată de Neymar.

"Băieţii au jucat din inimă, însă au fost victimele unui arbitru care a fost depăşit de magnitudinea jocului. Dacă la faza respectivă a fost penalty, nu mai trebuie să jucăm deloc fotbal, mai bine ne apucăm de baschet", a adăugat selecţionerul croat. Acesta crede că echipa sa merita cel puţin un rezultat de egalitate în faţa Braziliei şi consideră, de asemenea, că golul al treilea al gazdelor, marcat de Oscar, nu ar fi trebuit validat, din cauza unui fault comis anterior.

×