x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cupa Mondiala 2018: A infrant Germania si se "simte foarte bine"!

Cupa Mondiala 2018: A infrant Germania si se "simte foarte bine"!

28 Iun 2018   •   11:16
Cupa Mondiala 2018: A infrant Germania si se "simte foarte bine"!

Shin Taeyong, selecţionerul Coreei de Sud, a afirmat la finalul partidei cu Germania (2-0), de la Cupa Mondială de fotbal din Rusia, că se simte foarte bine, deşi este un pic sleit de puteri.

 

"Mă simt foarte bine, dar în acelaşi timp un pic contrariat. Ieri (marţi), spuneam că avem doar unu la sută şanse să câştigăm. Le-am spus jucătorilor mei că este un ultim efort pentru ei şi să lupte până la capăt... Germania este campioana en titre şi echipa numărul unu din clasamentul FIFA. M-am gândit la greşelile pe care le puteau face germanii, dar credeam că ne vor bate. Însă am gândit că putem adopta o strategie şi aşa am făcut", a afirmat selecţionerul sud-coreean.

Germania, campioana en titre, a fost eliminată de la Cupa Mondială de fotbal din Rusia, după ce a fost învinsă de Coreea de Sud, cu scorul de 2-0 (0-0), miercuri, la Kazan, în ultimul său meci din Grupa F. Kim Younggwon (90+3) şi Son Heungmin (90+6) au marcat golurile neaşteptatei victorii sud-coreene.

Germania a încheiat grupa pe ultimul loc, cu o singură victorie, 2-1 cu Suedia, obţinută în prelungiri, şi două eşecuri 0-1 cu Mexic şi 0-2 cu Coreea de Sud.

Suedia şi Mexicul s-au calificat împreună în optimile de finală ale CM 2018. AGERPRES

×