x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Diavolii, aproape de iad

Diavolii, aproape de iad

de Vicentiu Neagoe    |    07 Mar 2012   •   21:00
Diavolii, aproape de iad

Dupa ce pierdusera cu 4-0 in meciul-tur, englezii de la Arsenal au facut un meci de exceptie, dar au castigat doar cu 3-0, facand loc 'diavolilor' milanezi in urmatorul tur din Champions League. 'Tunarii' lui Arsene Wenger au crezut pana in ultima cli­pa in calificare, au condus inca de la pauza cu 3-0, au atacat in tromba, dar nu au putut mai mult.

'Am fost foarte aproape. Am suferit din punct de vedere fizic in repriza secunda, pentru ca am facut multe eforturi la meciul cu Liverpool de sambata. Nu aveam solutii pe banca, este singurul meu regret, pentru ca cei din teren au dat totul. Jucatorii pot fi mandri ca joaca la aceasta echipa. Cand ju­ca­to­rii castiga cu 3-0, nu poti sa le spui decat bravo. Echipa a progresat si speram ca vom incheia bine sezonul', a declarat antrenorul lui Arsenal, Ar­se­ne Wenger. Tehnicianul lui Milan, Mas­similiano Allegri, era foarte bu­cu­ros ca echipa sa a ajuns intre pri­me­le opt echipe ale lu­mii.

'Am suferit in prima re­pri­za, mai ales ca am pri­mit gol foarte re­pe­de. Meritul este al echi­pei Arsenal, care a jucat cu multa in­ten­sitate. In schimb, in partea se­cun­da a fost mai bine. Ei au avut o singura ocazie periculoasa , fata de trei sau patru cate am avut noi. Sunt sigur ca, dupa ce vom recupera toti jucatorii, vom fi mai buni. Suntem intre cele mai bune opt echipe ale Europei, lucru care nu ni s-a intam­plat de mult timp', a de­cla­rat Allegri. In celalalt meci al zilei, Benfica a trecut peste in­­fran­gerea din tur cu Zenit Sankt Pe­ters­­burg, scor 2-3, si s-a cali­fi­cat in sfer­turile de finala ale Ligii Cam­pi­o­ni­lor dupa victoria cu 2-0 dupa Estadio 'Da Luz'.

Lu­si­tanii aveau nevoie de un succes la limita pentru a merge mai departe, dupa ce in ul­ti­mul timp au avut o forma execrabila. Zenit a vrut mult, s-ar fi cali­fi­cat in premiera in sferturile Ligii Cam­pi­o­ni­lor, dar se pare ca era o pa­la­rie prea mare pentru rusi. Avantajul obtinut in partida de acasa nu a fost de ajuns, pentru ca 'vulturii' au fost mai buni, mai ales in aceasta a doua mansa. Aseara, dupa inchiderea acestei editii au avut loc partidele: Bar­celona – Ba­yer Leverkusen( in tur, scor 3-1 pen­tru catalani) si Apoel Nicosia – Lyon (in tur, 1-0 pentru lyonezi). Tra­ge­rea la sorti pentru meciurile din op­timi va avea loc la data de 16 martie.

×
Subiecte în articol: fotbal international