x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Șoc: Fanii lui PSG nu îl mai vor pe Messi! Vedeta a părăsit antrenamentul

Șoc: Fanii lui PSG nu îl mai vor pe Messi! Vedeta a părăsit antrenamentul

de Redacția Jurnalul    |    18 Mar 2023   •   14:00
Șoc: Fanii lui PSG nu îl mai vor pe Messi! Vedeta a părăsit antrenamentul
Sursa foto: Hepta

Lionel Messi, vedeta argentiniană a campioanei Franței, PSG, ar fi părăsit antrenamentul parizienilor de marți, fiind nemulțumit de un exercițiu cerut de Christophe Galtier, tehnicianul grupării de pe „Parc des Princes”.

Fotbalistul a intrat astfel din nou în gura fanilor. Suporterii lui PSG sunt nemulțumiți de atitudinea pe care Messi a arătat-o în ultimele săptămâni, iar eliminarea din faza „optimilor” de finală din UEFA Champions League a pus capac, după înfrângerea rușinoasă în fața lui Bayern Munchen.

Liderii ultrașilor lui PSG consideră că Lionel Messi nu își justifică salariul pe care îl încasează la campioana Franței și îl vor contesta pe campionul mondial la meciul de acasă, cu Rennes, de duminică, partidă din runda cu numărul 28 din Ligue 1.

„Îl vom fluiera pe Messi la meciul din această duminică. Salariul lui este mult prea mare în comparație cu cât ajută echipa pe teren. Nu vrem ca el să continue la clubul nostru!”, a tunat unul dintre liderii galeriei pariziene, citat de presa internațională.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: Lionel Messi psg