x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international FCSB încheie cu o înfrângere și doar două puncte parcursul din Conference League

FCSB încheie cu o înfrângere și doar două puncte parcursul din Conference League

04 Noi 2022   •   08:08
FCSB încheie cu o înfrângere și doar două puncte parcursul din Conference League
Sursa foto: Hepta

Fără nici o șansă la calificarea în primăvara Conference League, FCSB a înfruntat joi seara, pe Arena Națională, o echipă a rezervelor lui Westham Utd, deja câștigătoare a grupei înainte de ultima rundă. Englezii s-au impus cu 3-0, într-un meci în care portarul Târnovanu și-a crescut cota de piață.

Cu Mihai Pintilii pe post de antrenor interimar, FCSB a jucat doar pentru onoare, ajungând prima în fața porții englezilor, după o gafă în apărare a lui Coufal, însă Compagno nu a reușit să-l învingă pe portarul ciocănarilor.

A urmat o repriză dedicată parcă portarului român Ștefan Târnovanu (22 ani), care a reușit câteva parade spectaculoase, cu care și-a ridicat cu siguranță cota de piață, el fiind totuși învins în minutul 40, de Fornals, după o pasă suspectă de offside.

Cu o singură eroare la golul de 3-0 al oaspeților, Târnăvanu a stat din nou în prim plan și în repriza secundă, însă nu a fost ajutat de coechipieri.

Englezii au marcat încă de două ori, în minutele 56 (autogol Dawa) și 65 (prin Fornals, după o respingere greșită a lui Târnovanu).

FCSB are ocazia de a repeta scorul din tur, dar Radunovici ratează ocazia de a marca din câțiva metri, la ultima fază a meciului, după o centrare din corner.

West Ham a încheiat grupa cu maxim de puncte (18), în timp ce FCSB se află la cea mai slabă participare în faza grupelor într-o cupă europeană în ultimii aproape 20 de ani.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: fcsb