x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international FIFA deschide o procedură disciplinară împotriva Uruguayului

FIFA deschide o procedură disciplinară împotriva Uruguayului

de Redacția Jurnalul    |    05 Dec 2022   •   23:20
FIFA deschide o procedură disciplinară împotriva Uruguayului
Sursa foto: Hepta

FIFA a deschis o procedură disciplinară împotriva jucătorilor uruguayeni Jose Maria Gimenez, Diego Godin, Fernando Muslera și Edinson Cavani, după ce jucătorii s-au confruntat agresiv cu arbitrul după înfrângerea suferită vineri la Cupa Mondială în fața Ghanei.

Uruguay a învins Ghana cu 2-0 în ultimul meci din Grupa H, dar l-au acuzat pe arbitrul Daniel Siebert că nu le-a acordat lovituri de pedeapsă în situații în care sudamericanii au considerat că au fost îndreptățiți. Încă un gol marcat ar fi trimis Uruguayul în optimi în locul Coreei de Sud.

După fluierul final, banca uruguayenilor a izbucnit împotriva arbitrului care a decis să nu acorde penalty-uri pentru intrările lui Darwin Nunez în prima repriză și Cavani în ultimele minute, atacantul Luis Suarez declarând că FIFA a fost "împotriva Uruguayului".

De asemenea, FIFA a deschis o procedură împotriva Asociației Uruguayene de Fotbal (AUF) pentru posibile încălcări ale regulilor de fair-play.

"Au fost deschise proceduri separate împotriva jucătorilor uruguayeni Gimenez, Cavani, Muslera și Godin", a adăugat FIFA într-un comunicat.

AUF are la dispoziție 10 zile pentru a răspunde interpelării FIFA, conform declarațiilor vicepreședintelui AUF, Gaston Tealdi, făcute pentru ziarul uruguayan Ovacion.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: fifa procedura disciplinara uruguay