x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fotbal: Alexandru Chipciu nu va continua la Sparta Praga

Fotbal: Alexandru Chipciu nu va continua la Sparta Praga

29 Mai 2019   •   19:20
Fotbal: Alexandru Chipciu nu va continua la Sparta Praga

Fotbalistul român Alexandru Chipciu, împrumutat de Anderlecht la Sparta Praga până la finalul sezonului, nu va continua la gruparea cehă, a anunţat miercuri aceasta pe site-ul său oficial.

Sparta a indicat că nu va activa opţiunea de cumpărare, astfel că mijlocaşul de 30 de ani va reveni la echipa din Bruxelles.

"Îi mulţumim lui Alex pentru tot ce a realizat aici. Totuşi, noi am ales altă direcţie pentru viitor, aşa că nu vom activa opţiunea de cumpărare. Vreau să-i mulţumesc lui Alex pentru profesionismul de care a dat dovadă. A fost întotdeauna un bun exemplu pentru tinerii noştri jucători. Îi doresc succes în viitor", a afirmat directorul sportiv al Spartei, fostul mare jucător ceh Tomas Rosicky.

Internaţionalul român a venit în vara anului trecut la Sparta, pentru care a jucat în acest sezon 27 de meciuri în campionat, reuşind un gol. El a mai avut două partide în Cupa Cehiei şi alte două în Europa League.

Chipciu este în lotul României pentru meciurile cu Norvegia şi Malta din preliminariile EURO 2020.

Sparta mai are un român, portarul Florin Niţă. La începutul anului, Bogdan Vătăjelu a fost împrumutat de Sparta Praga la altă formaţie din Cehia, FK Jablonec, până la finalul acestui sezon.

În prima parte a stagiunii, la echipa din capital Cehiei a jucat şi Nicolae Stanciu.

AGERPRES

×