x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fotbal: Celtic nu va aduce niciun jucător înaintea meciurilor cu CFR Cluj

Fotbal: Celtic nu va aduce niciun jucător înaintea meciurilor cu CFR Cluj

02 Aug 2019   •   18:47
Fotbal: Celtic nu va aduce niciun jucător înaintea meciurilor cu CFR Cluj

Celtic nu va aduce niciun fotbalist înaintea meciurilor cu CFR Cluj din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, a indicat antrenorul echipei scoţiene, Neil Lennon, citat de cotidianul The Scottish Sun.

Întrebat dacă va exista vreun nume nou în lotul pentru meciul de sâmbătă cu St. Johnstone din prima etapă a campionat, Lennon a răspuns: "Nu, vom avea un weekend liniştit. În acest moment suntem mulţumiţi cu ce avem şi vom aborda meciul de sâmbătă şi cele cu Cluj cu lotul pe care-l avem".

În altă ordine de idei, Lennon a spus că nu ar fi surprins dacă Arsenal ar veni cu o nouă ofertă pentru fundaşul stânga Kieran Tierney. Tehnicianul a amintit că perioada de transferuri din campionatului Angliei se încheie pe 8 august, astfel că londonezii mai au la dispoziţie "cinci sau şase zile pentru a reveni cu o ofertă îmbunătăţită".

Clubul din Glasgow a respins două oferte ale "tunarilor" pentru internaţionalul scoţian, de 22 de ani. Tierney va putea în curând să se antreneze normal după ce a avut probleme în zona pelviană şi a suferit o operaţie de hernie inghinală bilaterală.

Potrivit ziarului Daily Express, Celtic l-ar putea pierde şi pe fundaşul central croat Jozo Simunovic, de care se interesează Lille, vicecampioana Franţei.

În turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor, CFR va fi gazdă în prima manşă, pe 7 august, iar manşa secundă va avea loc la Glasgow, pe 13 august.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: celtic cfr cluj