x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Fotbalistul David Villa a semnat cu New York City FC

Fotbalistul David Villa a semnat cu New York City FC

de Agerpres    |    02 Iun 2014   •   18:49
Fotbalistul David Villa a semnat cu New York City FC

Celebrul atacant David Villa, în lotul Spaniei pentru Cupa Mondială de fotbal 2014, a semnat cu New York City FC, echipă ce va debuta anul viitor în campionatul nord-american, Major League Soccer (MLS), informează presa internaţională.

New York City FC a oficializat luni transferul atacantului de 32 de ani, care-şi anunţase duminică despărţirea de Atletico Madrid, unde a jucat un singur sezon, câştigând campionatul Spaniei şi disputând Liga Campionilor. Villa, care a mai evoluat la Valencia şi FC Barcelona, a semnat pe trei sezoane cu noua sa formaţie.

Duminică, el indicase că va răspunde unei oferte "pe care nu o poate refuza".

"Mă îndrept spre un proiect irezistibil pentru mine şi pentru familia mea. Este foarte, foarte bun. Este vorba de fotbal şi trebuie să-l accept", a afirmat campionul mondial şi european cu naţionala Spaniei.

NYFC va fi a doua echipă din MLS care joacă la New York, după New York Red Bulls, la care este legitimat un alt atacant vedetă aflat spre finalul carierei, francezul Thierry Henry.

NYFC este proprietatea aceluiaşi consorţiu din Abu Dhabi care o deţine pe Manchester City, actuala campioană a Angliei. Tricoul formaţiei americane va fi de aceeaşi culoare ca al echipei engleze.

×