x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Franța - Danemarca. Echipa lui Mbappe, prima națională care se califică în optimile competiției

Franța - Danemarca. Echipa lui Mbappe, prima națională care se califică în optimile competiției

de Redacția Jurnalul    |    26 Noi 2022   •   20:20
Franța - Danemarca. Echipa lui Mbappe, prima națională care se califică în optimile competiției
Sursa foto: Hepta

Campioana mondială, Franța, s-a calificat în optimile Cupei Mondiale de fotbal din Qatar. Francezii s-au impus sâmbătă în partida cu Danemarca și cu două victorii în grupa D nu mai pot rata calificarea în fazele eliminatorii ale competiției.

Partida Franța-Danemarca din grupa D a fost primul duel european de la mondialul asiatic. Întâlnirea a fost dominată de campionii mondiali care nu au reușit să înscrie în prima repriză.

Vedeta Kylian Mbappe a deschis scorul în minutul 61, dar danezii au egalat șapte minute mai târziu prin golul înscris de fundașul Andreas Christensen. Golul victoriei a fost înscris tot de Kylian Mbappe în minutul 86.

În aceeași grupă, sâmbătă după amiază, Australia a învins Tunisia, scor 1-0. În urma acestor rezultate, Franța este liderul grupei cu 6 puncte, iar pe locul secund se află Australia cu 3 puncte. Pe locurile trei și patru sunt Danemarca și Tunisia, fiecare cu câte un punct.

În ultimele meciuri ale grupei, Franța va întâlni Tunisia, iar Danemarca se va confrunta cu Australia.

(sursa: Mediafax)

×