x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ghinion! Vedeta senegaleză Sadio Mane s-a accidentat chiar înainte de Cupa Mondială

Ghinion! Vedeta senegaleză Sadio Mane s-a accidentat chiar înainte de Cupa Mondială

09 Noi 2022   •   12:00
Ghinion! Vedeta senegaleză Sadio Mane s-a accidentat chiar înainte de Cupa Mondială
Sursa foto: Hepta

Cu două săptămâni înainte de Cupa Mondială, vedeta senegaleză Sadio Mane a fost înlocuit din cauza unei accidentări în prima jumătate de oră a meciului de marți al lui Bayern Munchen cu Werder Bremen. Antrenorul secund al echipei a spus ulterior că accidentarea lui Mane „nu este prea gravă".

Mane a fost nevoit să părăsească terenul de joc după 20 de minute din meciul câștigat marți de Bayern cu 6-1 în fața lui Werder Bremen.

Atacantul s-a accidentat la tibie, după cum a confirmat antrenorul Julien Nagelsmann. Personalul medical l-a examinat înainte de a stabili că trebuie să fie scos din teren.

Orice lovitură este un motiv de îngrijorare atât de aproape de Cupa Mondială, dar a fost încurajator faptul că Mane a fost capabil să își pună toată greutatea corpului pe piciorul drept.

După meci, Nagelsmann a declarat, citat de Goal: „A fost lovit în partea superioară a tibiei, ceea ce întotdeauna te face să te simți inconfortabil. Trebuie să facă o radiografie pentru a vedea dacă este ceva grav, deoarece această parte se sparge ușor. Sperăm că nu este nimic ".

Examene medicale suplimentare, începând cu radiografia, vor fi efectuate în zilele următoare.

Ulterior însă, antrenorul secund Dino Toppmoeller, a comunicat că accidentarea lui Sadio Mane nu este „prea gravă", iar internaționalul senegalez ar trebui să fie apt la timp pentru Cupa Mondială din Qatar.


Atacantul este unul din oamenii cheie ai Senegalului la Cupa Mondială, unde africanii vor înfrunta Olanda în deschiderea Grupei A, pe 21 noiembrie, urmată de gazda Qatar și apoi de Ecuador.

"Sadio Mane a fost lovit la picior, ceea ce i-a provocat o mică durere de nervi. Nimic prea grav, iar participarea sa la Cupa Mondială nu ar trebui să fie pusă în pericol", a declarat Toppmoeller reporterilor, citat de Reuters.

"Nu pot spune nimic sigur, a primit o lovitură în capul tibiei. Este un loc neplăcut, radiază puțin în mușchi", a mai spus și Nagelsmann.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Sadio Mane cupa mondiala fotbal