x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Haaland va reveni în ianuarie la Manchester City

Haaland va reveni în ianuarie la Manchester City

de Redacția Jurnalul    |    28 Dec 2023   •   21:45
Haaland va reveni în ianuarie la Manchester City

Atacantul norvegian Erling Haaland este aşteptat să revină în ianuarie la echipa de fotbal Manchester City, după ce lipseşte de câteva săptămâni din cauza fracturii de stres de la picior, transmite EFE.

Haaland a pierdut ultimele şase partide ale campioanei Angliei, inclusiv cele de la Cupa Mondială a Cluburilor din Arabia Saudită şi cea cu Everton (3-1) de miercuri.

După meciul cu Everton, Pep Guardiola a spus că atacantul norvegian va reveni când îi vor dispărea durerile şi speră că va conta din nou pe el în ianuarie.

''Este stres pe os, e bine, dar este dureros. Nu este un tip mic şi slab ca Foden, el este mai mare, ceea ce face totul mai dificil. O să fie bine şi când se va întoarce va juca'', a adăugat antrenorul catalan.

Haaland, golgheterul la zi din Premier League cu 14 goluri din 15 meciuri, va rata meciul cu Sheffield United din 30 decembrie şi aproape sigur cel cu Huddersfield Town din turul trei al Cupei Angliei (7 ianuarie). Revenirea lui ar putea avea loc la jocul cu Newcastle United din 13 ianuarie. 

×
Subiecte în articol: haaland manchester city