x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Jose Mourinho a ajuns la un acord cu Al-Shabab după despărţirea de AS Roma

Jose Mourinho a ajuns la un acord cu Al-Shabab după despărţirea de AS Roma

de Redacția Jurnalul    |    19 Ian 2024   •   15:30
Jose Mourinho a ajuns la un acord cu Al-Shabab după despărţirea de AS Roma
Sursa foto: Hepta

Antrenorul Jose Mourinho a ajuns la un ''acord verbal'' cu echipa saudită de fotbal Al-Shabab, după ce a fost demis de clubul italian AS Roma, scrie presa arabă.

Conform ziarului Asharq Al-Awsat, Mourinho a avut joi o întâlnire cu directorul sportiv al lui Al-Shabab, Domenico Tite, în cursul căreia a ajuns la un acord pentru a deveni noul antrenor al echipei pe care Marius Şumudică a pregătit-o în perioada iunie 2018 - mai 2019.

Conform aceleiaşi surse, tehnicianul lusitan este aşteptat să sosească peste câteva zile în Arabia Saudită pentru finalizarea înţelegerii.

Al-Shabab, la care evoluează belgianul Yannick Carrasco (ex-Atletico Madrid) şi argentinianul Ever Banega (ex-Sevilla FC), ocupă în prezent locul 11 în Saudi Pro League.

Gruparea din Riad nu are în prezent un antrenor principal, după ce l-a concediat luna trecută pe croatul Igor Biscan.

Jose Mourinho, care va împlini 61 de ani pe 26 ianuarie, supranumit "The Special One'', este singurul antrenor care a reuşit să câştige toate trofeele din fotbalul european: Liga Campionilor (cu FC Porto, în 2004, şi Inter Milano, în 2010), Europa League (cu Manchester United, în 2017) şi Europa Conference League (cu AS Roma, în 2022).

×
Subiecte în articol: jose mourinho Al Shabab