x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Leroy Sane riscă să rateze Cupa Mondială după ce a suferit o ruptură musculară

Leroy Sane riscă să rateze Cupa Mondială după ce a suferit o ruptură musculară

17 Oct 2022   •   23:05
Leroy Sane riscă să rateze Cupa Mondială după ce a suferit o ruptură musculară
Sursa foto: lexaarts/Getty Images/iStockphoto

Bayern Munchen a confirmat că internaționalul german Leroy Sane a fost diagnosticat cu o ruptură musculară, generând temeri că ar putea rata Cupa Mondială.

Internaționalul german a marcat și a oferit două pase de gol în victoria de duminică cu 5-0 împotriva Freiburgului, dar a fost nevoit să iasă din teren cu aproximativ 15 minute înainte de final, după ce a suferit ceea ce s-a confirmat între timp a fi o ruptură de fibră musculară.

În scurta declarație a lui Bayern, nu a fost precizat niciun termen pentru recuperarea lui Sane, echipa din Bundesliga spunând doar că va rămâne fără jucătorul său „pentru moment".

În timp ce accidentarea lui Sane nu este considerată gravă, problema pentru managerul german Hansi Flick este legată de momentul în care va începe Cupa Mondială, la doar cinci săptămâni de la momentul accidentării.

Se așteaptă ca Flick să numească o echipă preliminară în zilele următoare, care probabil îl va include pe Sane, dar o echipă finală de 26 de oameni trebuie să fie trimisă la FIFA până în seara zilei de 14 noiembrie, lăsându-i internaționalului german timp limitat pentru a-și demonstra condiția fizică.

Sane are 11 goluri în 47 de selecții pentru Germania și a fost un titular aproape permanent în ultimii doi ani.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bayern münchen Leroy Sane