x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Liga Campionilor. O nouă înfrângere pentru Juventus. Chelsea a obținut doar un egal. Goluri Messi, Mbappe, Neymar și Haaland

Liga Campionilor. O nouă înfrângere pentru Juventus. Chelsea a obținut doar un egal. Goluri Messi, Mbappe, Neymar și Haaland

15 Sep 2022   •   07:26
Liga Campionilor. O nouă înfrângere pentru Juventus. Chelsea a obținut doar un egal. Goluri Messi, Mbappe, Neymar și Haaland
Sursa foto: Hepta

Cea de a doua zi a meciurilor din etapa a 2-a a fazei grupelor din Liga Campionilor a adus o singură surpriză notabilă, la Torino, și două răsturnări de scor, ale granzilor de la Man City și PSG, care au fost conduși, înainte da a-și valorifica statutul de favorite.

Primele două meciuri, jucate de la 19.45, nu au furnizat surprize, Dinamo Zagreb nereușind isprava din prima etapă, când a învins Chelsea, AC Milan respectând calculele hârtiei, în timp ce Shakhtar remiza cu Celtic pe teren propriu.

La Londra, Chelsea a condus la pauză și a fost apoi egalată cu un sfert de oră înainte de final, adâncind criza albaștrilor, care au doar 1 punct din 2 meciuri.

Danezii de la Copenhaga au păstrat acasă un punct, în remiza cu Sevilla, în timp ce galacticii de la Real Madrid au rezolvat meciul cu două reușite, abia în ultimele 10 minute de joc.

Tripleta de aur a parisienilor a risipit emoțiile la Haifa, după ce Maccabi a făcut o primă repriză surprinzător de bună în compania lui PSG, având chiar avantaj pe tabelă.

La Manchester, cetățenii, cu Haaland vârf de lance, s-au trezit conduși după o repriză „albă”, după cel de al patrulea gol marcat în UCL de Jude Bellingham. Gazdele au răsturnat scorul în doar 4 minute, cu golul marcat de Stone și o reușită de excepție a lui Haaland.

Napoli a trecut la scor de neprezentare de un Rangers decimat de un cartonaș roșu, chiar pe Ibrox, Zielinsky ratând și un penalty, când scorul era încă 0-0.

Ziua nu se putea încheia fără o surpriză, Benfica reușind să se impună în fața „bătrânei doamne” la Torino și lăsându-i pe bianconerri

 

 

AC Milan – Dinamo Zagreb 3-1 (1-0)
Giroud 45 penalty, Saelemaekers 47, Pobega 77 / Orsic 56

Şahtior Doneţk - Celtic Glasgow 1-1
Au marcat: Mihailo Mudrik 29, respectiv Artem Bondarenko (autogol) 10.


Chelsea – RB Salzburg 1-1 (0-0)
Sterling 48 / Okafor 75


FC Copenhaga – Sevilla 0-0 (0-0)


Juventus – Benfica 1-2 (1-1)
Milik 4 / Joao Mario 43 penalty, Neres 55


Maccabi Haifa – PSG 1-3 (1-1)
Chery 24 / Messi 37, Mbappe 69, Neymar 88


Manchester City – Borussia Dortmund 2-1 (0-0)
Stones 80, Haaland 84 / Bellingham 55


Glasgow Rangers – Napoli 0-3 (0-0)
Politano 68 penalty, Raspadori 85, Ndombele 90+1


Real Madrid - RB Leipzig 2-0 (0-0)
Valverde 80, Asensio 90+1

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: chelsea Liga campionilor manchester city