x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Liga Campionilor - Zidane salută performanţa "fenomenală" reuşită de Real Madrid

Liga Campionilor - Zidane salută performanţa "fenomenală" reuşită de Real Madrid

13 Apr 2016   •   10:08
Liga Campionilor - Zidane salută performanţa "fenomenală" reuşită de Real Madrid
Sursa foto: wikimedia commons

Francezul Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, a salutat performanţa "fenomenală" reuşită de elevii săi în partida cu formaţia germană VfL Wolfsburg (3-0), la finalul căreia echipa spaniolă s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, şi a recunoscut că a trăit "cea mai mare seară" din cariera sa de tehnician.

"A fost o seară specială şi sunt încântat pentru jucătorii mei. Ceea ce au reuşit este fenomenal, iar eu am sentimentul muncii bine făcute", a spus Zidane la capătul jocului de pe stadionul "Santiago Bernabeu" din Madrid, în care Real a reuşit să întoarcă rezultatul din partida tur, câştigată de Wolfsburg cu 2-0.

Eroul serii de marţi a fost atacantul portughez Cristiano Ronaldo, autorul tuturor celor trei goluri ale madrilenilor, care "a demonstrat că este cel mai bun jucător din lume", în opinia lui Zidane.

"Nu a fost deloc uşor să marcăm trei goluri acestei echipe, însă am reuşit "remontada". Jucătorii au fost toţi extraordinari, este cea mai mare seară a mea ca antrenor... În sfârşit, pentru moment sper", a adăugat fostul internaţional francez.

"Sunt mulţumit de modul în are au decurs lucrurile. Ştiam, de asemenea, că vor fi şi momente dificile, din care trebuie să tragem învăţăminte. Este meritul tuturor jucătorilor, am o echipă fantastică. Eu însumi încerc să învăţ şi să continui să avansez. Iubesc ceea ce fac, iar acesta este lucrul cel mai important", a conchis "Zizou".

 

Agerpres

×
Subiecte în articol: zinedine zidane real madrid