x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Messi și Inter Miami, calificați în finala Cupei Ligii

Messi și Inter Miami, calificați în finala Cupei Ligii

de Redacția Jurnalul    |    16 Aug 2023   •   08:13
Messi și Inter Miami, calificați în finala Cupei Ligii
Sursa foto: Hepta

Lionel Messi a marcat al nouălea său gol în șase meciuri pentru Inter Miami, care a învins categoric Philadelphia Union cu 4-1 și s-a calificat marți în finala Cupei Ligii Americii Centrale și de Nord.

Philadelphia, care a ajuns în finala Cupei MLS anul trecut, urma să fie cel mai dificil test pentru Miami de când l-a transferat pe atacantul argentinian luna trecută.

Miami au avut un start rapid, Josef Martinez marcând după trei minute de joc, în urma unei pase de la Serhiy Kryvtsov.

Messi, lăsat nesupravegheat, a primit o pasă la mijlocul terenului de la Martinez, a driblat și apoi a majorat scorul la 2-0, cu un un șut de la distanță, în minutul 20, surprinzându-l pe portarul lui Union, Andre Blake.

Jordi Alba a demoralizat și mai mult gazdele cu un gol chiar înainte de pauză, pentru un avantaj de 3-0, iar fanii localnici au huiduit echipa gazdă, la intrarea la vestiare.

Philadelphia s-a apropiat prin reușita lui Alejandro Bedoya, în minutul 73, dar David Ruiz a închis tabela în minutul 84 pentru un categoric 4-1 pentru Miami, care a marcat 21 de goluri în ultimele șase meciuri.

Miami se va confrunta în finala Cupei Ligii de sâmbătă cu Nashville SC, care a învins în cealaltă semifinală pe mexicanii de CF Monterrey, cu 2-0. Pentru Inter Miami va fi prima prezență în finală din istoria clubului.

Această victorie aduce, de asemenea, dreptul pentru Miami de a juca anul viitor în Liga Campionilor CONCACAF, pentru prima dată în istorie.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Lionel Messi inter miami