x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Liverpool învinge pe Manchester City și relansează lupta pentru titlu în Premier League

Liverpool învinge pe Manchester City și relansează lupta pentru titlu în Premier League

16 Oct 2022   •   21:22
Liverpool învinge pe Manchester City și relansează lupta pentru titlu în Premier League
Sursa foto: Hepta

Liverpool a depășit problemele din Premier League și a pus capăt invincibilității lui Man City, într-o partidă captivantă pe Anfield, în care Jurgen Klopp a fost eliminat. Cormoranii au regăsit forma ce le-a lipsit în mare parte a sezonului, pentru a învinge cu 1-0 campioana en titre.

Haaland nu și-a pus numele pe lista marcatorilor pentru prima dată în ultimele 8 meciuri din Premier League, în schimb, de cealaltă parte, Mohamed Salah a fost decisiv pentru Liverpool, marcând după o pasă decisivă a portarului Alisson și o greșeală defensivă a lui Joao Cancelo, cu 14 minute înainte de final.

Cetățenii marcaseră anterior, însă reușita lui Foden a fost anulată după consultarea sistemului VAR, pentru un fault anterior al lui Haaland asupra lui Fabinho, fapt care l-a deranjat vizibil pe antrenorul Pep Guardiola.

La final, Jurgen Klopp a fost eliminat de arbitrul Anthony Taylor pentru proteste, după o situație în care tehnicianul german a cosniderat că Salah a fost faultat.

Liverpool obține abia a 3-a victorie a sezonului, cu care acumulează 13 puncte din 9 meciuri și se clasează pe locul 8.

Manchester City suferă prima înfrângere a sezonului și e pe locul 2, cu 23 de puncte, din 10 meciuri.

(sursa: Mediafax)

×