x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lovitură pentru naționala Franței: Didier Deschamps, nevoit să renunțe la serviciile lui Nkunku

Lovitură pentru naționala Franței: Didier Deschamps, nevoit să renunțe la serviciile lui Nkunku

16 Noi 2022   •   11:40
Lovitură pentru naționala Franței: Didier Deschamps, nevoit să renunțe la serviciile lui Nkunku
Sursa foto: Hepta

Accidentat la antrenamentul de marți, atacantul Christopher Nkunku trebuie să renunțe la participarea la Cupa Mondială cu alături de naționala „Cocoșului Galic”, a anunțat într-un comunicat Federația Franceză de Fotbal.

„Christopher Nkunku nu va participa la Cupa Mondială. Atacantul lui RB Leipzig a părăsit ședința de antrenament de marți înainte de finalul acesteia, lovit la genunchiul stâng. Examenele radiologice efectuate în cursul serii au relevat, din păcate, că este vorba de o entorsă.”, se scrie în comunicatul oficialilor francezi.

Didier Deschamps a consemnat astfel forfait pentru Christopher Nkunku. Un dosar medical a fost trimis la FIFA, condiție regulamentară prealabilă pentru înlocuirea unui jucător accidentat în grup de la depunerea listei, luni la ora 19.

Numele înlocuitorului lui Christopher Nkunku va fi comunicat după ce dosarul medical va fi validat de FIFA.

„Întregul grup împărtășește tristețea lui Christopher și îi dorește o recuperare rapidă.”, mai transmit cei de la FFF.

Franța va fi lipsită și de fundașul Presnel Kimpembe, accidentat, care a fost exclus din cauza unei accidentări la tendon.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Didier Deschamps nationala frantei