x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Manchester United îl va da în judecată pe Cristiano Ronaldo

Manchester United îl va da în judecată pe Cristiano Ronaldo

18 Noi 2022   •   16:10
Manchester United îl va da în judecată pe Cristiano Ronaldo
Sursa foto: Hepta

Manchester United și-a desemnat avocații pentru a-l da în judecată pe Cristiano Ronaldo pentru presupusă încălcare de contract, după afirmațiile făcute de atacant într-un interviu recent, clubul urmărind o rezolvare rapidă a problemei, potrivit The Guardian.

După decizia echipei, este aproape sigur nu va mai juca niciodată pentru United și se înțelege că jucătorul în vârstă de 37 de ani a fost instruit să nu se mai întoarcă la baza de antrenament a clubului de la Carrington după participarea sa cu Portugalia la Cupa Mondială din Qatar.

Când a vorbit cu Piers Morgan la Talk TV, Ronaldo a făcut o serie de acuzații despre Manchester United. Printre acestea se numără faptul că este forțat să plece de către club, că directorii executivi nu au avut empatie după ce fiul său nou-născut a murit în aprilie, că proprietarilor - familia Glazer - nu le pasă de club și că managerul, Erik ten Hag, nu îl respectă.

„Manchester United a inițiat în această dimineață măsuri adecvate ca răspuns la recentul interviu acordat de Cristiano Ronaldo în presă. Nu vom face alte comentarii până când acest proces nu se va încheia”, a transmis clubul, vineri.

Contractul lui Ronaldo valorează aproximativ 500.000 de lire sterline pe săptămână și expiră în luna iulie. United nu a avut cunoștință în prealabil de interviul acordat de Ronaldo, care dorea să plece în vară. El urmează să sosească la Doha vineri la ora locală 23:00, împreună cu echipa Portugaliei, înainte de primul antrenament al echipei, sâmbătă după-amiază.

Ronaldo se află la a doua sa experiență la United, după șase ani de succes, care s-au încheiat în 2009, în urma cărora a câștigat trei Premier League, Cupa Angliei, două Cupe ale Ligii, Liga Campionilor și Balonul de Aur. Contribuția sa individuală a făcut din el un erou pentru fanii lui United și l-a clasat printre cei mai mari jucători ai clubului.

Revenirea lui Ronaldo în vara anului 2021 a fost primită cu extaz de suporteri și salutată ca o lovitură de predecesorul lui Ten Hag, Ole Gunnar Solskjær. Dar, făcând publice afirmațiile sale împotriva lui United, Ronaldo a afectat grav acest statut.

(sursa: Mediafax)

Laura Buciu, laura.buciu@mediafax.ro

×
Subiecte în articol: cristiano ronaldo manchester united