x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Senzație! Manchester United revine în forță și o elimină pe Villa în Cupa EFL

Senzație! Manchester United revine în forță și o elimină pe Villa în Cupa EFL

11 Noi 2022   •   10:10
Senzație! Manchester United revine în forță și o elimină pe Villa în Cupa EFL
Sursa foto: Hepta

O evoluție entuziasmantă în repriza a doua a lui Manchester United a adus gazdelor o victorie cu 4-2 în fața lui Aston Villa, joi, în turul al treilea al Cupei EFL.

După o primă repriză lipsită de evenimente, meciul a revenit la viață imediat după pauză, când Ollie Watkins a adus-o pe Villa în avantaj, înainte ca gazdele să egaleze prin Anthony Martial, la a cincea reușită stagională.

Ocaziile au continuat să apară, iar Villa a preluat conducerea după ce Diogo Dalot a deviat din greșeală mingea în propria poartă, doar că United a egalat rapid din nou, Marcus Rashford finalizând din careu și sărbătorindu-și astfel convocarea la Cupa Mondială cu al optulea gol al sezonului.

Meciul s-a deschis pe măsură ce se apropia de finalul partidei și Bruno Fernandes, servit de rezerva Alejandro Garnacho, a adus-o pe United în avantaj cu un șut, din spatele fundașului lui Villa, Tyrone Mings, cu 12 minute înainte de final.

Scott McTominay a adăugat un al patrulea gol pe tabelă pentru diavoli, pe final, după ce inițial șutase în bară, și a pus punct unei victorii entuziasmante în fața lui Villa, care a învins duminică pe United cu 3-1 în Premier League.

„A fost un meci în două reprize", a declarat Rashford pentru Sky Sports. „În prima repriză nu am fost grozavi la posesie, așa că a fost similar cu meciul anterior. În a doua repriză am jucat cu mult mai multă încredere.

„Scopul meu este să mă bucur de fotbalul meu și în acest moment o fac. Dacă marchez goluri și câștig, atunci sunt fericit.

Încerc să ajung într-un loc de unde pot marca. Aș spune că mă simt mai confortabil pe aripă, în schimb trebuie să îmbunătățesc mult jocul cu spatele la poartă."

United a fost eliminată în etapa a treia anul trecut acasă la West Ham United și după o prestație sub așteptări în prima repriză pe Old Trafford, părea că povestea se va repeta după golul lui Watkins.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: manchester united cupa angliei