x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Kylian Mbappé face demersuri pentru a recupera aproape 55 de milioane de euro de la PSG

Kylian Mbappé face demersuri pentru a recupera aproape 55 de milioane de euro de la PSG

de Redacția Jurnalul    |    20 Aug 2024   •   23:45
Kylian Mbappé face demersuri pentru a recupera aproape 55 de milioane de euro de la PSG

Fotbalistul Kylian Mbappé face demersuri pentru a recupera aproape 55 de milioane de euro de la PSG. Vedeta care s-a transferat la Real Madrid susține că are de recuperat o sumă importantă de la clubul francez. Mbappé a înștiințat UEFA și Federația Franceză de Fotbal.

Jucătorul lui Real Madrid, care pretinde suma de la fostul său club, al cărui acționar principal este Qatar Sports Investments, a contactat comisia juridică a Ligii Profesioniste de Fotbal, precum și UEFA, prin intermediul Federației Franceze de Fotbal, potrivit Le Monde.

Informațiile arată că suma include o parte dintr-un bonus de semnătură pe care jucătorul ar fi trebuit să o primească în februarie, ultimele trei salarii din lunile aprilie, mai și iunie, precum și un alt bonus.

Consilierii jucătorului au trimis clubului PSG o înștiințare oficială la jumătatea lunii iunie, așa cum a dezvăluit L'Equipe.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: mbappe bani psg