x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Messi investește într-un start-up din Silicon Valley înainte de Cupa Mondială

Messi investește într-un start-up din Silicon Valley înainte de Cupa Mondială

20 Oct 2022   •   20:00
Messi investește într-un start-up din Silicon Valley înainte de Cupa Mondială

Lionel Messi se orientează spre domeniul investițiilor în tehnologie, simbolul argentinian asociindu-se cu întreprinzători din Silicon Valley pentru un nou start-up.

Vedeta lui Paris Saint-Germain și a Argentinei are 35 de ani și începe să pună cap la cap planurile pentru momentul în care o carieră istorică de jucător se va încheia.

Compania sa, Messi Group, și-a unit forțele cu experții din industrie Razmig Hovaghimian și Michael Marquez într-un parteneriat Play Time, care va acționa ca un vehicul pentru investițiile superstarului sud-american în sport, media și tehnologie în întreaga lume.

În contextul în care Play Time - care va avea sediul în San Francisco - a dezvăluit că are un studio de jocuri încă în curs de testare, numit Matchday.com, gata de lansare înaintea finalei Cupei Mondiale din 2022 din Qatar, Messi a declarat că își extinde interesele de afaceri în afara terenului de fotbal:

„Sunt încântat să ne extindem rădăcinile în Silicon Valley și sunt încântat că Play Time va colabora cu antreprenori îndrăzneți din întreaga lume. Sper că, prin succesul său, Play Time va ajuta mulți oameni și va avea un impact pozitiv asupra lumii. Am încredere în echipă și în partenerii noștri pentru a ne atinge obiectivele.", a spus Messi, citat de Goal.

Play Time a dezvăluit, de asemenea, că va investi în AC Momento, o piață a culturii fotbalistice care scoate la licitație tricouri purtate la meciuri, provenite de la cluburi și jucători importanți.

Câștigătorul de șapte ori al Balonului de Aur se concentrează foarte mult pe angajamentele sale de joc pentru moment, în timp ce PSG luptă pentru titlurile din Ligue 1 și Liga Campionilor, iar Argentina se pregătește pentru o nouă șansă la gloria mondială în noiembrie.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Lionel Messi