x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mircea Lucescu a primit o stea pe noul "Walk of Fame" al lui Şahtior

Mircea Lucescu a primit o stea pe noul "Walk of Fame" al lui Şahtior

10 Mai 2011   •   09:35
Mircea Lucescu a primit o stea pe noul "Walk of Fame" al lui Şahtior
Sursa foto: /Shakhtar.com

Clubul Şahtior Doneţk şi-a lansat propriul "Walk of Fame", patru legende ale echipei regăsindu-se acum pe "Aleea Celebrităţilor" de lângă stadionul Donbass Arena.

Cu mai bine de două săptămâni înainte de aniversarea a 75 de ani de la înfiinţare, Şahtior a onorat jucătorii şi antrenorii care au servit cu credinţă culorile clubului, cvartetul de început fiind selectat de un grup de experţi alcătuit din fanii "minerilor", veteranii clubului şi istorici.

"Vreau să le mulţumesc tuturor celor care au glorificat Şahtior Doneţk. Am obţinut multe lucruri, dar sunt convins că vor mai veni şi alte mari trofee", a declarat patronul echipei, miliardarul Rinat Ahmetov, în discursul de la lansarea "Walk of Fame".

Fostul atacant Vitali Starukhin (al doilea golgeter all-time, 1973-1981, fost antrenor tineret 1981-2000), care a murit în 2000, antrenorul român Mircea Lucescu, Mikhailo Sokolovski (al treilea golgeter all-time,  1974-1987, şi cel mai selecţionat jucător din istoria clubului) şi Yuri Dehteriov (al treilea cel mai selecţionat jucător din istoria clubului) îşi regăsesc acum numele pe "Aleea Celebrităţilor".

×