x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Neşu şi-a mişcat şi piciorul drept.

Neşu şi-a mişcat şi piciorul drept.

04 Iun 2011   •   13:39
Neşu şi-a mişcat şi piciorul drept.

UPDATE Dupa ce aseara si-a miscat mana dreapta si isi recapatase partial simturile in jumatate din trunchi, astazi Mihai Nesu a miscat si piciorul drept. Doctorii sunt uluiti de evolutia spectaculoasa a cazului si pregatesc deja mutarea lui Mihai de la spitalul UMC la clinica de recuperare "De Hoogstraad" din Utrecht. Specialistii olandezi vor sa profite de acest moment incredibil, pentru a incepe procedura de recuperare, aceasta constand in prima faza in exercitii fizice.

In sfarsit, o veste buna din Olanda! Site-ul oficial al echipei FC Utrecht a anuntat aseara ca fotbalistul roman Mihaita Nesu, victima unei grave accidentari la coloana in timpul unui antrenament efectuat pe 10 mai, isi simte mana dreapta si si-o poate misca!

"Nesu face progrese si acum isi poate misca usor mana dreapta! Faptul ca isi simte putin partea dreapta a corpului este un progres foarte mare", a declarat medicul formatiei olandeze, Frank van Hellemondt.

Fundasul Mihai Nesu a suferit o accidentare stupida la un antrenament al lui FC Utrecht, dupa ce coechipierul sau, Alje Schut, a cazut peste roman, iar acesta si-a fracturat o vertebra in zona gatului. Fostul stelist a fost operat de urgenta.

Nesu a fost transferat in 2008 de la Steaua la FC Utrecht, iar in sezonul 2008/2009 a fost desemnat cel mai bun fundas stanga din campionatul Olandei.

×