x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international (P) Bayern Munchen, echipa care trimite cei mai mulți fotbaliști la Cupa Mondială

(P) Bayern Munchen, echipa care trimite cei mai mulți fotbaliști la Cupa Mondială

21 Noi 2022   •   13:38
(P) Bayern Munchen, echipa care trimite cei mai mulți fotbaliști la Cupa Mondială

Bayern Munchen este echipa care e reprezentată de cei mai mulți fotbaliști la Cupa Mondială din Qatar, eveniment ce se dispută până pe 18 decembrie. Bavarezii au nu mai puțin de 17 fotbaliști în Qatar și ocupă primul loc în topul realizat de FIFA.

Pe poziția secundă se află Manchester City, care are 16 jucători convocați la Cupa Mondială din Qatar, în timp ce pe locul trei în această ierarhie se află un club din țara gazdă, Al Sadd, cu 15 jucători convocați.

Manchester United a dat 14 jucători la echipele naționale, în pofida faptului că nu se descurcă prea grozav în Premier League, în timp ce deținătoarea trofeului Champions League are 13 jucători la Cupa Mondială.

Cât privește ligile de fotbal care au trimis cei mai mulți jucători la Turneul Final din 2022, pe primul loc se află campionatul Angliei, cu 156 de fotbaliști. Spania are aproape jumătate față de Anglia, 86 la număr, în timp ce Germania și Italia au câte 70.

Având în vedere că turneul final se dispută într-o perioadă unică, în lunile noiembrie și decembrie, FIFA a permis ca loturile selecționatelor participante la Cupa Mondială să fie mărite. Astfel, fiecare echipă a putut să aducă 26 de jucători, în loc de 23 cum era până acum.

Singura țară care nu a convocat 26 de fotbaliști este Iranul, care a venit la turneul final doar cu 25 de jucători. Astfel, la turneul final participă în total 831 de jucători. Cupa Mondială se dispută pentru prima dată pe durata iernii și se va încheia pe 18 decembrie, când este programată finala turneului final.

Unibet, destinația perfectă pentru pariuri pe Cupa Mondială 2022

Unibet

Atenția întregii lumi se va îndrepta către Cupa Mondială din Qatar, iar mulți oameni vor încerca să-și testeze abilitățile la pariuri. Iar pentru utilizatorii din țara noastră destinația ideală pentru cei care vor să parieze este Unibet. Operatorul licențiat ONJN este recunoscut pentru serviciile de calitate pe care le oferă, cotele excelente antepost, sutele de opțiuni pre-meci și piețe de pariuri live deschise nonstop pe perioada duelurilor din Qatar.

Mai mult, utilizatorii pot profita și de promoții Cupa Mondială 2022 la Unibet, fapt ce a devenit o tradiție pentru evenimentele majore și nu numai. Printre cele mai importante amintim:

Bounce - Fiecare utilizator poate participa gratuit și să intre în cursa pentru marele premiu de 500.000 RON, la care se adaugă pariuri și rotiri oferite de Unibet, cu condiții minime de îndeplinit. Utilizatorii trebuie să răspundă la întrebările stabilite de Unibet în campanie.

Combo Booster - Utilizatorii pot obține cu 50% mai mult pentru biletele multiple ce au minim 4 selecții, fiecare cu cotă minimă de 1.25. Campania se desfășoară pe toate sporturile.

Uniboost - Unibet oferă câștiguri suplimentare mai mari cu 10% pentru un număr de 10 bilete live diferite, în fiecare săptămână, pentru evenimente din fotbal și tenis. Acestea trebuie să aibă minim cota 1.50, miza maximă este de 100 RON, iar câștigul poate ajunge până la 2.000 RON. În fiecare săptămână sunt disponibile 5 creșteri de profit live pe fotbal și alte 5 pe tenis.

Bet Builder (Creare Pariu) - Funcția a fost îmbunătățită, iar utilizatorii pot include mai multe meciuri, iar numărul maxim de selecții este 12. De asemenea, pot adăuga și Cote pe rezultatul la pauză, Cote pe Interval, Cote pe cartonașe, Cote pe statistici jucători/echipe/meci.

E important de știut că utilizatorii noi au în această perioadă și posibilitatea să opteze pentru pachete de bun venit mai avantajoase pentru a se distra la cote înalte pe Unibet.

×