x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Paul Pogba: Jucăm un fotbal mai ofensiv decât cu fostul antrenor, e ceea ce ne dorim

Paul Pogba: Jucăm un fotbal mai ofensiv decât cu fostul antrenor, e ceea ce ne dorim

31 Dec 2018   •   14:40
Paul Pogba: Jucăm un fotbal mai ofensiv decât cu fostul antrenor, e ceea ce ne dorim

Fotbalistul francez al echipei Manchester United, Paul Pogba, autorul unei duble în victoria cu 4-1 în faţa formaţiei Bournemouth, a declarat că echipa joacă un fotbal mult mai ofensiv de la instalarea tehnicianului Ole Gunnar Solskjaer decât cu fostul antrenor Jose Mourinho.

"Noi suntem Manchester United şi trebuie să fim mereu în fruntea clasamentului. Deşi am câştigat meciuri şi cu fostul antrenor (n.r. - Jose Mourinho), acum este un stil diferit. Jucăm un fotbal mult mai ofensiv, ne creăm mai multe ocazii, e exact ceea ce ne dorim", a spus campionul mondial, care a avut o relaţie conflictuală cu Jose Mourinho.

"Eu întotdeauna îmi doresc să marchez mai mult, dar în acelaşi timp vreau să joc pentru echipă şi să joc cât mai simplu. Aveam nevoie de victoria aceasta cu Bournemouth şi cred că am arătat că mergem în direcţia potrivită. Echipa îşi revine încet-închet. Deşi mai este mult de muncit, cred că acesta este un mod frumos de a încheia anul 2018", a adăugat Pogba, cel care reuşise o dublă şi în etapa precedentă, cu Huddersfield, scor 3-1.

Antrenorul Ole Gunnar Solskjaer a apreciat jocul eficient făcut de fotbalistul francez. "Mişcarea lui în teren, pasele, modul în care a atins mingea totul a fost perfect. Paul Pogba a făcut un joc eficient, iar el ştie foarte bine că este cel mai bun când reuşeşte asta. A avut o evoluţie de excepţie", a precizat noul antrenor al formaţiei Manchester United.

Echipa de fotbal Machester Unided a învins, duminică seara, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, formaţia Bournemouth, într-o partidă contând pentru etapa a 20-a a Premier League.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: pogba mourinho manchester united