x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Pellegrini și Lukaku au dus Roma la o victorie cu 2-0 în fața unui Napoli în nouă oameni

Pellegrini și Lukaku au dus Roma la o victorie cu 2-0 în fața unui Napoli în nouă oameni

de Redacția Jurnalul    |    24 Dec 2023   •   09:44
Pellegrini și Lukaku au dus Roma la o victorie cu 2-0 în fața unui Napoli în nouă oameni
Sursa foto: Hepta

Lorenzo Pellegrini și Romelu Lukaku au marcat pentru ca AS Roma să obțină o victorie cu 2-0 pe teren propriu în fața lui Napoli, sâmbătă seara, în Serie A, în timp ce Matteo Politano și Victor Osimhen au fost eliminați pentru oaspeți.

Roma a urcat pe locul șase, cu 28 de puncte, cu unul în fața lui Napoli, care a coborât pe șapte. Walter Mazzarri a pierdut acum cinci meciuri din opt în toate competițiile de când l-a înlocuit pe Rudi Garcia în noiembrie.

Primul gol al unui meci tensionat a fost marcat în minutul 76, când Pellegrini, aflat pe teren doar cinci minute, a trimis un semi voleu la colțul scurt, când mingea i-a venit la îndemână, după o lovitură greșită a lui Stephan El Shaarawy.

Campioana Napoli rămăsese deja în 10 oameni după ce Politano a fost eliminat în minutul 66 pentru că l-a lovit cu piciorul pe Nicola Zalewski, când jucătorul Romei l-a tras înapoi de tricou.

Osimhen a primit un al doilea cartonaș galben în minutul 86, iar Lukaku a pecetluit victoria în minutul 96, pe fondul încercărilor lui Napoli de a smulge un egal pe final.

Pe un contraatac, Lukaku a ajuns în posesie în jumătatea lui Napoli și i-a pasat mingea lui Ndicka, care a jucat înapoi pentru ca atacantul belgian să trimită în plasă.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: lukaku roma napoli