x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Petrolul a rămas fără tehnician! Cosmin Contra, primul român care va antrena în Primera Division, pe Getafe

Petrolul a rămas fără tehnician! Cosmin Contra, primul român care va antrena în Primera Division, pe Getafe

10 Mar 2014   •   13:07
Petrolul a rămas fără tehnician! Cosmin Contra, primul român care va antrena în Primera Division, pe Getafe

Ceahlăul – Petrolul 0-0 a fost ultimul meci al lui Cosmin Contra pe banca ploieştenilor. Luni dimineaţă, tehnicianul a demisionat de la deţinătoarea Cupei României, urmând să o antreneze pe Getafe, echipa la care a jucat patru sezoane şi jumătate.

Clubul ploieştean a publicat deja un comunicat pe site-ul oficial, urmând să organizeze şi o conferinţă de presă în acest sens. Contra avea în contract o clauză potrivit căreia putea pleca oricând în cazul unei oferte de la echipa naţională sau din străinătate.

Cosmin Contra devine astfel primul tehnician român care antrenează în Primera Division. La Getafe, fostul fundaş dreapta îl va avea ca elev pe Ciprian Marica, atacantul naţionalei.

Getafe, care a pierdut în ultima etapă, 0-2 cu ultima clasată, Betis Sevilla, este pe locul 15 în clasament, cu 27 de puncte, unul mai mult decât ocupanta ultimei poziţii retrogradabile, Almeria.

×