x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Platini nu-l mai susţine pe Blatter la şefia FIFA

Platini nu-l mai susţine pe Blatter la şefia FIFA

de Agerpres    |    12 Iun 2014   •   16:15
Platini nu-l mai susţine pe Blatter la şefia FIFA

Michel Platini, preşedintele UEFA, a anunţat joi că nu-l va mai susţine pe Joseph Blatter, preşedintele FIFA, care nu şi-a ascuns dorinţa de a câştiga un al 5-lea mandat la conducerea forului mondial al fotbalului.

"Eu sunt european, sunt pe poziţia UEFA. Nu-l voi mai susţine pentru un nou mandat. Nu-l voi mai susţine deloc. El ştie asta, i-am spus-o. Cred că FIFA are nevoie de un suflu nou. Un nou mandat al său nu este ceva bun pentru fotbal. Însă este o persoană pe care trebuie să o respect, el are tot respectul meu", a declarat francezul pentru doi jurnalişti, la Sao Paulo.

Fostul Balon de Aur a precizat în acelaşi timp că-şi va anunţa decizia, de a se prezenta sau nu la preşedinţia FIFA, cu ocazia tragerii la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, care va avea loc la Monte Carlo pe 28 august.

"Voi împlini în curând 60 de ani, în 2015, iar problema mea este să ştiu ce vreau să fac în anii care vin. Cu sau fără Blatter, cu campanie sau fără campanie. Am destul timp să reflectez", a adăugat Platini.

×
Subiecte în articol: michel platini joseph blatter fifa uefa