x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Meciul Bournemouth-Luton Town, abandonat după stopul cardiac al lui Lockyer, rejucat în întregime

Meciul Bournemouth-Luton Town, abandonat după stopul cardiac al lui Lockyer, rejucat în întregime

de Redacția Jurnalul    |    20 Dec 2023   •   21:29
Meciul Bournemouth-Luton Town, abandonat după stopul cardiac al lui Lockyer, rejucat în întregime
Sursa foto: Hepta/Tom Lockyer

Meciul dintre Bournemouth și Luton Town din Premier League, abandonat sâmbătă după prăbușirea pe teren a căpitanului echipei Luton, Tom Lockyer, va fi rejucat integral, a anunțat miercuri liga engleză de fotbal.

Meciul a fost întrerupt în minutul 59, după ce Lockyer a suferit un stop cardiac. Acesta va fi reprogramat pentru mai târziu în acest sezon, după consultarea cu părțile implicate.

"Liga ar dori să mulțumească personalului medical și tuturor celor implicați pentru acțiunile lor rapide de răspuns la ceea ce a fost o situație extrem de supărătoare pentru toată lumea", a precizat Premier League într-un comunicat.

"Îi dorim lui Tom o recuperare completă și gândurile noastre sunt alături de el, de familia sa și de toți cei de la Luton Town FC".

Luton a declarat duminică că Lockyer a fost supus unor teste și că așteaptă rezultatele înainte de a fi stabiliți următorii pași ai recuperării sale.

Scorul era 1-1 când internaționalul galez în vârstă de 29 de ani a căzut la pământ. Jucătorii și managerul lui Luton, Rob Edwards, au reacționat imediat pentru a primi îngrijiri medicale. Lockyer a fost scos pe o targă în aplauzele publicului.

Fundașul central s-a mai prăbușit și în timpul victoriei din finala barajului de promovare a lui Luton împotriva lui Coventry City, pe 27 mai. El a petrecut cinci zile în spital și a suferit o operație pentru a remedia o fibrilație atrială înainte de a reveni pentru antrenamentele din pre-sezon, după ce a primit undă verde de la medici.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: premier league stop cardiac luton