x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Probleme mari pentru FCSB înaintea meciului cu Sporting. După Budescu şi Teixeira, Dică a mai rămas fără un titular

Probleme mari pentru FCSB înaintea meciului cu Sporting. După Budescu şi Teixeira, Dică a mai rămas fără un titular

13 Aug 2017   •   22:03
Probleme mari pentru FCSB înaintea meciului cu Sporting. După Budescu şi Teixeira, Dică a mai rămas fără un titular
Sursa foto: Facebook FCSB

Vești proaste pentru Nicolae Dică înaintea turului cu Sporting Lisabona. După ce situaţia lui Budescu a devenit clară, iar playmaker-ul nu va juca în Portugalia, antrenorul FCSB-ului a aflat că l-a pierdut şi pe Filipe Teixeira pentru meciul de pe Jose Alvalade, iar un al treilea titular are şanse foarte mici să joace.

Mihai Bălașa, considerat un element-cheie în actuala formulă a vicecampioanei, este suspect de întindere, astfel că șansele ca el să fie refăcut complet până marți seară țin de domeniul fantasticului, informeaza Digisport.

”Ăsta este ghinionul cel mai mare după acest meci cu Astra, nu că nu am câștigat. Faptul că Teixeira și Bălașa au ieșit accidentați! Sper să-i recuperăm până la meciul cu Sporting, dar vom știi mai multe după controale amănunțite”, a spus Dică, la flash-interviul acordat după meci, la Digi Sport.

Aceste vești i-au dat complet calculele peste cap lui Dică, cel care se vede nevoit acum să improvizeze iar în defensivă și să schimbe ideile de joc. Astfel, dacă Bălașa nu va fi recuperat, Dică, cel mai probabil, va miza pe Momcilovic, fundaș central, la fel ca în returul de la Plzen, pentru ca pe stânga să revină Morais.

Iată cum ar putea arăta FCSB cu Sporting, pe ”Alvalade”, fără Teixeira și Bălașa

Fl. Niță - Enache, Larie, Momcilovic, J. Morais - Pintilii, Ov. Popescu - D. Man, Fl. Tănase, Golofca - Alibec

×
Subiecte în articol: steaua fcsb