x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international PSG învinge la Brest cu o dublă a lui Kylian Mbappé

PSG învinge la Brest cu o dublă a lui Kylian Mbappé

de Redacția Jurnalul    |    29 Oct 2023   •   22:40
PSG învinge la Brest cu o dublă a lui Kylian Mbappé
Sursa foto: Hepta

Paris Saint-Germain s-a apropiat la un punct de Nice, aflată în fruntea clasamentului din Franța, după ce a învins duminică pe Brest, în deplasare, în etapa a 10-a din Ligue 1. Les Parisiens câștigaseră ultimele 5 întâlniri anterioare, reușind-o și pe a șasea, cu o dublă a lui Mbappe.

Lee Kang-in a avut o ocazie mare de a aduce PSG în avantaj încă de la început, dar Bizot a reușit să respingă șutul sudcoreeanului. Lovitura parată a căzut în fața lui Bradley Barcola, dar fosta extremă a lui Lyon nu a reușit să găsească poarta.

Zaïre-Emery a deschis scorul în minutul 16, după ce a pătruns în careu, în urma unei pase a lui Barcola, și a șutat la colțul scurt.

Mbappé a dublat avantajul în minutul 27, după ce Lee Kang-in l-a servit perfect pe căpitanul Franței în spatele apărării lui Brest.

Steve Mounié a redus din diferență pentru Brest, înainte de pauză, când a reluat în poartă cu capul centrarea lui Kenny Lala.

Brest a restabilit egalitatea la șapte minute după pauză. Jérémy Le Douaron a reluat cu capul la prima bară cornerul executat de Del Castillo, pentru 2-2.

Mbappé și Ruiz și-au încercat șansele cu șuturi de la distanță, înainte ca PSG să primească un penalty, cu 5 minute înainte de final. Inițial, execuția lui Mbappé a fost apărată de Bizot, dar mingea i-a revenit, iar la reluare a trimis mingea în poartă pentru victoria cu 3-2 a lui PSG, care și-a asigurat astfel toate cele trei puncte.

PSG are acum 21 de puncte, și e pe locul 2, cu un punct mai puțin ca liderul Nice.

Brest, cu 15 puncte, e momentan pe locul 6.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: psg brest mbappe