x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international PSG dezminte afirmațiile presei franceze despre contractul de 630 de milioane de euro

PSG dezminte afirmațiile presei franceze despre contractul de 630 de milioane de euro

24 Oct 2022   •   22:15
PSG dezminte afirmațiile presei franceze despre contractul de 630 de milioane de euro
Sursa foto: Hepta

Clubul francez PSG a declarat că detaliile care s-au scurs în presă despre contractul lui Kylian Mbappe nu sunt adevărate și ar fi amenințat cu acțiuni în justiție din cauza acestei situații.

O informație a publicației franceze Le Parisien a sugerat că Mbappe ar putea câștiga mai mult de 630 de milioane de euro din contractul său cu PSG. Clubul a infirmat afirmațiile despre acordul pe care atacantul l-a semnat în mod neașteptat în luna mai și a amenințat cu acțiuni în justiție, potrivit lui Fabrizio Romano.

Într-o declarație, conform lui Tariq Panja, campionii francezi au spus: „PSG confirmă că povestea este complet greșită, niciun detaliu nefiind corect. Momentul în care această informație falsă publicată de această instituție media este, de asemenea, surprinzător, cu doar câteva zile înainte de un meci important din Liga Campionilor".

Zvonurile din jurul contractului lui Mbappe sugerau că acesta câștigă 72 de milioane de euro pe an, precum și două bonusuri, unul dintre ele fiind o primă de instalare de 180 de milioane de euro. Cifra ar depăși suma pe care coechipierul său Lionel Messi a încasat-o de la Barcelona între 2017 și 2021 și l-ar face cel mai bine plătit jucător din istoria fotbalului.

Mbappe a ocupat foarte mult timp prima pagină a ziarelor în ultima vreme, după ce acestea au relatat că francezul ar fi nemulțumit la PSG făcându-se. În ciuda acestui fapt, el a fost în formă bună, înscriind o dublă împotriva Ajaccio vineri, iar fanii parizienilor speră să-și mențină pofta de gol, PSG urmând să găzduiască pe Maccabi Haifa în Liga Campionilor, la mijlocul săptămânii.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: psg Kylian Mbappe