x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ronaldo acuză clubul Manchester United că încearcă să îl forțeze să plece de pe Old Trafford!

Ronaldo acuză clubul Manchester United că încearcă să îl forțeze să plece de pe Old Trafford!

14 Noi 2022   •   12:00
Ronaldo acuză clubul Manchester United că încearcă să îl forțeze să plece de pe Old Trafford!

Starul portughez Ronaldo a afirmat că antrenorul Erik ten Hag și ceilalți îl vor afară de pe Old Trafford. Dezvăluirile starului din fotbal au fost negate de echipa Manchester United, care se arată „extrem de dezamăgită”.

Într-un interviu de 90 de minute, care va fi difuzat săptămâna viitoare pe TalkTV, starul portughez a afirmat că antrenorul Erik ten Hag și ceilalți îl vor afară de pe Old Trafford, scrie Sky News.

Când a fost întrebat dacă oficialii Man. United încearcă să-l forțeze să plece de la club, Ronaldo a spus: „Da, nu numai antrenorul, ci și alți doi sau trei tipi din jurul clubului. M-am simțit trădat".

Jucătorul în vârstă de 37 de ani a dezvăluit că nu îl respectă pe ten Hag, spunând: „Nu am mai avut respect pentru el pentru că el nu arată respect pentru mine. Dacă tu nu mă respecți pe mine, eu nu voi avea niciodată respect pentru tine”.

Ronaldo a fost anunțat joi că nu va fi titular în meciul cu Fulham, dar ar fi fost în echipă. El a anunțat clubul că este bolnav și nu a participat la meci.

Manchester United se pare că este „extrem de dezamăgită” de modul și momentul în care a acordat un interviu lui Cristiano Ronaldo, în care acesta a afirmat că este forțat să plece de la club.

Echipa a aflat despre interviul acordat de Ronaldo lui Piers Morgan abia când se pregătea să se întoarcă din Londra, duminică seara, după victoria cu 2-1 împotriva lui Fulham, potrivit Sky News.

Antrenorul principal Erik ten Hag și colegii lui Ronaldo nu înțeleg de ce a făcut aceste remarci și sunt extrem de dezamăgiți de faptul că acesta nu a respectat clubul.

(sursa: Mediafax)

×