x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Scandal în fotbalul italian: Mourinho își acuză un jucător că a trădat Roma!

Scandal în fotbalul italian: Mourinho își acuză un jucător că a trădat Roma!

10 Noi 2022   •   09:20
Scandal în fotbalul italian: Mourinho își acuză un jucător că a trădat Roma!
Sursa foto: Hepta

Tehnicianul echipei AS Roma, Jose Mourinho, a declarat că un jucător, nenominalizat, și-a trădat coechipierii prin atitudinea sa neprofesionistă în meciul din deplasare cu Sassuolo, încheiat miercuri cu scorul de 1-1, în runda a 14-a din Serie A.

Ambele goluri, ale unei remize fade, au fost marcate pe final de meci, reușita oaspeților, prin Tammy Abraham (min. 80), fiind anulată de Andrea Pinamonti, de la Sassuolo, cinci minute mai târziu.

"Mă dezamăgește pentru că efortul depus de echipă a fost trădat de un jucător din cauza unei atitudini neprofesioniste. El a trădat efortul depus de toți ceilalți", a declarat Mourinho.

Antrenorul portughez a refuzat să dea numele jucătorului atunci când a fost întrebat cine este cel care a trădat echipa.

„Nu. I-am spus deja în vestiar - lucru pe care nu îl fac des, pentru că în mod normal, după meciuri, nu vorbesc în vestiar. Am avut 16 jucători pe teren în această seară și am fost mulțumit de atitudinea a 15 dintre ei", a adăugat el.

"Dar o atitudine neprofesionistă, o atitudine incorectă în comparație cu coechipierii săi - asta mă enervează. Dar, este un punct, un punct în deplasare și un rezultat despre care nu poți spune că este negativ. În general, am fost mulțumit de atitudinea echipei".

Roma joacă acasă cu Torino pe 13 noiembrie, în ultimul meci din Serie A înainte de pauza de la Cupa Mondială.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: as roma jose mourinho