x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Selecționerul francez Didier Deschamps spune că are pregătiți înlocuitorii pentru Kimpembe

Selecționerul francez Didier Deschamps spune că are pregătiți înlocuitorii pentru Kimpembe

15 Noi 2022   •   06:15
Selecționerul francez Didier Deschamps spune că are pregătiți înlocuitorii pentru Kimpembe
Sursa foto: Hepta

Franța va fi lipsită la Cupa Mondială de fundașul Presnel Kimpembe, accidentat, dar selecționerul Didier Deschamps îi are pe Ibrahima Konate și Dayot Upamecano ca opțiuni pentru a ocupa rolul de fundaș stânga în meciul de deschidere cu Australia.

Atacantul Marcus Thuram de la Borussia Moenchengladbach și fundașul Axel Disasi de la AS Monaco au fost convocați în momentul în care Deschamps și-a completat lotul, a anunțat luni federația franceză.

Disasi a făcut ultima ajustare după ce Kimpembe s-a exclus din cauza unei accidentări.

"Kimpembe nu a fost pe deplin pregătit pentru a evolua", a declarat luni Deschamps reporterilor.

"El este onest și înfruntă realitatea, chiar dacă este dureros".

Întrebat despre opțiunile sale pentru a-l înlocui pe Kimpembe, selecționerul Franței a adăugat: "Konate și Upamecano. Știu deja ce voi face împotriva Australiei".

Deschamps a mai spus că Raphael Varane, fundașul central al lui Manchester United, în vârstă de 29 de ani, care a fost inclus în echipă în ciuda faptului că s-a accidentat în octombrie, face progrese bune.

"Se antrenează cu mingea și se descurcă bine", a spus Deschamps. "El mai are încă pași de făcut în următoarele zile. El se simte bine."

"Nu avem de gând să facem economii. El ar trebui să fie disponibil pentru primul meci".

Franța își începe campania din Grupa D împotriva Australiei pe 22 noiembrie, înainte de a se confrunta cu Danemarca patru zile mai târziu și cu Tunisia pe 30 noiembrie.

(sursa: Mediafax)

×