x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international „Sunt încă aici!" Lewandowski insistă că nu este deranjat de reușitele lui Haaland

„Sunt încă aici!" Lewandowski insistă că nu este deranjat de reușitele lui Haaland

18 Oct 2022   •   11:40
„Sunt încă aici!" Lewandowski insistă că nu este deranjat de reușitele lui Haaland
Sursa foto: Hepta

Atacantul Barcelonei, Robert Lewandowski, a declarat, la festivitatea de decernare a Balonului de Aur, de la Paris, că nu și-a încheiat cariera încă, atunci când a fost întrebat dacă Erling Haaland l-ar putea învinge în cursa pentru câștigarea trofeului Gerd Muller, în sezonul următor.

Internaționalul polonez a primit trofeul Gerd Muller, acordat cu ocazia ceremoniilor de atribuire a premiilor Ballon d'Or. Trofeul este acordat celui mai bun marcator al sezonului și a fost revendicat de Lewandowski după ce a marcat 57 de goluri în 56 de meciuri pentru club și echipa națională.

Lewandowski a fost întrebat dacă Erling Haaland l-ar putea învinge în cursa pentru câștigarea acestui premiu în sezonul următor. Atacantul a spus că este pregătit pentru provocarea venită din partea norvegianului lui Man City.

„Sezonul este foarte lung. Pentru mine este, de asemenea, un nou capitol cu Barcelona și, din prima zi, mă simt foarte bine în acest club. Văd că asta este pentru mine, marea provocare. Mă simt foarte bine, văd că împreună cu coechipierii mei că avem un potențial atât de mare", a spus el.

„Am posibilitatea de a marca multe goluri și sunt sigur că împreună lucrăm la acest lucru. Acesta este fotbalul. Trebuie să fii mereu pregătit. Știu că vine și noua competiție, dar totuși, sunt încă aici și nu mi-am spus încă ultimul cuvânt".

Lewandowski a început campania 2022-23 într-o formă prolifică tipică cu Barcelona, marcând 14 goluri în 13 meciuri pentru echipa lui Xavi. Cu toate acestea, Haaland s-a adaptat fără probleme la viața din Anglia și a marcat de 20 de ori pentru noul său club în același număr de meciuri.

Atacantul Barcelonei urmărește să își mărească numărul de nouă goluri marcate în La Liga în acest sezon, atunci când giganții catalani vor reveni în acțiune joi, împotriva lui Villarreal.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Robert Lewandowski