x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Todd Boehly își dorește să-l aducă pe Ronaldo la Chelsea

Todd Boehly își dorește să-l aducă pe Ronaldo la Chelsea

25 Oct 2022   •   11:40
Todd Boehly își dorește să-l aducă pe Ronaldo la Chelsea
Sursa foto: cristiano ronaldo/observator.tv

Chelsea își manifestă din nou interesul pentru Cristiano Ronaldo, după ce au apărut informații despre dorința acestuia de a părăsi United. Todd Boehly a dorit să-l aducă pe starul portughez la Chelsea în vara anului trecut, dar managerul de atunci, Thomas Tuchel, s-a opus.

Potrivit Daily Mail, cu Graham Potter la conducere acum, o mutare are mai multe șanse să se materializeze, deoarece Boehly e în continuare dornic să semneze cu un golgheter. Relația lui Boehly cu Jorge Mendes sunt, de asemenea, un factor important în această afacere.

Totuși, jurnalistului Ben Jacobs susține că Graham Potter are pe lista de cumpărături și alte nume de atacant, superstarul portughez nefiind considerat o prioritate.

Rafael Leao de la AC Milan, Ivan Toney de la Brentford și Jonathan David de la Lille au fost menționați ca potențiale nume de atacant pe lista de achiziții a londonezilor.

Între timp, Chelsea caută opțiuni pentru a-și întări linia de mijloc îmbătrânită și a pregătit o listă scurtă. Mijlocașul lui Newcastle United și al Braziliei, Bruno Guimaraes, este unul dintre numele discutate, deși mutarea este considerată ambițioasă în cazul jucătorului de 24 de ani.

Potrivit lui Simon Phillips, care a vorbit pentru GiveMeSport, Chelsea îi are în vedere pe Edson Alvarez de la Ajax, Moises Caicedo de la Brighton, Weston McKennie de la Juventus și Bruno Guimaraes de la Newcastle.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: cristiano ronaldo