x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international UEFA lansează investigații asupra lui Juventus pentru posibila încălcare a Fair Play-ului Financiar

UEFA lansează investigații asupra lui Juventus pentru posibila încălcare a Fair Play-ului Financiar

de Redacția Jurnalul    |    02 Dec 2022   •   20:30
UEFA lansează investigații asupra lui Juventus pentru posibila încălcare a Fair Play-ului Financiar

UEFA a deschis o investigație asupra clubului italian de fotbal Juventus Torino în legătură cu o potențială încălcare a regulilor de acordare a licențelor cluburilor și a regulamentelor privind Fair Play-ului Financiar.

Organismul de conducere al fotbalului european a anunțat că Prima Cameră a Organismului de Control Financiar al Cluburilor (CFCB) analizează presupusele reclamații referitoare la echipa din Serie A.

Investigația se va concentra pe presupusele încălcări financiare făcute publice recent în urma procedurilor desfășurate de Comisia Națională pentru Societăți și Bursă (CONSOB), precum și de Parchetul din Torino. Săptămâna trecută, întregul consiliu de administrație al lui Juventus a demisionat, inclusiv președintele Andrea Agnelli și vicepreședintele Pavel Nedved.

În august 2022, prima cameră a CFCB a încheiat un acord de tranzacție cu Juventus FC. În cazul în care situația financiară a clubului va fi semnificativ diferită de cea evaluată de Prima Cameră a CFCB la momentul încheierii acordului de decontare, formația din Serie A ar putea face obiectul unei acțiuni în justiție, cu posibilitatea impunerii de măsuri disciplinare.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: uefa juventus