x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Un fost jucător al lui Olăroiu la Al Ain şi-ar fi UCIS doi prieteni într-un ritual de MAGIE NEAGRĂ

Un fost jucător al lui Olăroiu la Al Ain şi-ar fi UCIS doi prieteni într-un ritual de MAGIE NEAGRĂ

25 Sep 2014   •   12:43
Un fost jucător al lui Olăroiu la Al Ain şi-ar fi UCIS doi prieteni într-un ritual de MAGIE NEAGRĂ

Asamoah Gyan, 28 de ani, căpitanul naţionalei Ghanei şi fost jucător al lui Cosmin Olăroiu la Al Ain, este acuzat de presa din Ghana că şi-a ucis doi prieteni într-un ritual barbar, scrie GSP.ro. Astfel, Gyan "şi-ar fi sacrificat un prieten şi pe iubita acestuia într-un ritual de magie neagră, pentru îmbunătăţirea formei sportive".

"Castro, un rapper din Ghana, pe numele său real Theophilus Taguoe, şi iubita sa, Janet Badu, au dispărut în iulie după ce se plimbau cu skijet-urile într-o staţiune, iar poliţia nu le-a dat de urmă nici acum", scrie The Guardian, care citează presa ghaneză.

Gyan neagă acuzaţiile. "Am tăcut până acum, însă aceste acuzaţii sălbatice şi zvonuri prind în mass media. Am tăcut nu pentru că ascund ceva sau pentru că nu simt nevoia să spun ceva. Am tăcut pentru că nu am vrut să mă bag în investigaţiile poliţiei. Acum pot vorbi pentru că poliţia şi-a spus părerea. Ceea ce se întâmplă împotriva mea este de-a dreptul sălbatic. Nu există nici o dovadă care să susţină aceste acuzaţii", a spus Asamoah Gyan într-un comunicat.

Iniţial, poliţiştii au crezut că cei doi s-au înecat, însă faptul că trupurile nu au fost descoperite până în prezent, i-au făcut sa ia în calcul şi o altă cauza a dispariţiilor.


×