x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Union Berlin - învinge în prelungiri pe Gladbach și rămâne în fruntea clasamentului în Bundesliga

Union Berlin - învinge în prelungiri pe Gladbach și rămâne în fruntea clasamentului în Bundesliga

30 Oct 2022   •   20:03
Union Berlin - învinge în prelungiri pe Gladbach și rămâne în fruntea clasamentului în Bundesliga
Sursa foto: FC Union Berlin

Union Berlin a marcat un gol în prelungiri prin Danilho Doekhi, duminică, pentru a obține o victorie cu 2-1 (0-1) în fața echipei oaspete Borussia Moenchengladbach și pentru a rămâne lider în Bundesliga, cu un punct în fața lui Bayern Munchen.

Lovitura puternică de cap a lui Kevin Behrens a egalat scorul în minutul 79 pentru Union, evitând a doua înfrângere consecutivă pentru berlinezi, care conduc în mod surprinzător cursa pentru titlu de mai bine de o lună.

Union are 26 de puncte, iar Bayern are 25, după victoria cu 6-2 în fața lui Mainz 05, de sâmbătă.

Nico Elvedi, de la Gladbach, a marcat cu capul în minutul 33, după un corner executat de Lars Stindl, oaspeții controlând posesia în prima repriză.

Gazdele, care au pierdut săptămâna trecută în fața lui VfL Bochum, au forțat după pauză și au obținut egalarea când Behrens l-a învins pe portarul Tobias Sippel cu 11 minute înainte de final.

Union a pus apoi din nou mingea în plasă, dar lovitura de cap a lui Christopher Trimmel, din minutul 87, a fost anulată de VAR, înainte ca Doekhi să obțină golul victoriei la ultima acțiune a meciului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bundesliga union berlin Gladbach