x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FRF - Fără scandaluri!

FRF - Fără scandaluri!

de Dragos Stoica    |    20 Mar 2008   •   00:00
FRF - Fără scandaluri!

Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu au transmis ieri un ultim avertisment către patronii din Liga 1 pentru a termina cu atacurile la persoană, în caz contrar echipele lor riscând să piardă puncte la “masa verde”.

Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu au transmis ieri un ultim avertisment către patronii din Liga 1 pentru a termina cu atacurile la persoană, în caz contrar echipele lor riscând să piardă puncte la “masa verde”.

 

 

După mai multe zile în care lumea fotbalului autohton a luat-o razna, atacurile la persoană încrucişându-se în Liga 1 mai rău decât echipele pe teren, FRF a luat ieri poziţie prin Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu.

 

 

DRASTIC. Preşedintele FRF a precizat că forul pe care îl conduce nu va mai tolera pe viitor conflicte precum cel dintre Gigi Becali şi Marian Iancu. “Dorim ca fotbalul să aibă o altă imagine prin comportamentul şi atitudinea conducătorilor de fotbal. Alaltăieri a avut loc un nou atac, absolut mizerabil, între doi investitori din fotbalul Ligii 1!. Nu se poate ca Gigi Becali şi Marian Iancu să se jignească reciproc într-un asemenea hal. Mai e doar un pas până ca antrenorii, jucătorii şi, nu în ultimul rând, suporterii, cărora tind să le dau dreptate uneori, să se comporte la fel”, a declarat ieri “Naşul”. Cei doi oficiali au recunoscut totuşi faptul că greşelile de arbitraj din ultima perioadă au generat actuala stare de lucruri.

 

 

Nu mai aduc arbitri străini

 

 

Mircea Sandu s-a arătat extrem de iritat de practicile prin care oamenii de fotbal mută atenţia către arbitrii. “Să terminăm cu măgăriile astea cu retrasul echipei de pe teren, cum a zis Copos. Pune presiune pe familia ta, nu pe arbitri! Am înnebunit cu arbitrii străini, toţi vor arbitrii străini. Timişoara se plânge de arbitraj, dar n-a fost dezavantajată, Clujul la fel, deşi alteori ei au fost cei avantajaţi”, a spus “Naşul”.

 

 

Atac la Copos

 

 

Directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, l-a atacat dur pe patronul Rapidului, George Copos, după ce acesta a declarat că actuala perioadă e cea mai neagră din istoria arbitrajului românesc. “Eu cred că cea mai neagră perioadă a fost pe vremea când el a legalizat şpaga în arbitraj. Vă aduceţi aminte de magazinele Samsung cu preţ preferenţial şi aşa mai departe. Şi acum vorbesc ei despre arbitrii tineri. Nu au moralitatea necesară să o facă. Pentru că ei şi mai ales domnul Copos sunt cei care au făcut în arbitraj marile nenorociri”, a spus Lupescu. Acesta a fost susţinut şi de Mircea Sandu: “Lupescu poate demonstra ceea ce a afirmat. În momentul în care Copos a deschis magazine pentru nişte arbitri şi le-a făcut preţuri preferenţiale cu plata la termen, asta ce a fost? Un act de corupţie.”

×
Subiecte în articol: sport