x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FRF - Prime de la "Naşu"

FRF - Prime de la "Naşu"

de Daniel Stan    |    13 Dec 2007   •   00:00

Pentru calificarea la turneul final al Campionatului European de anul viitor, FRF va acorda prime in funcţie de aportul fiecărui jucător.


Pentru calificarea la turneul final al Campionatului European de anul viitor, FRF va acorda prime in funcţie de aportul fiecărui jucător.

PREFERENŢIAL. "Prima maximă este de 110.000 euro, iar cea minimă de 5.000. Am luat in considerare prezenţa de 75% in partidele disputate, şi doar 10 jucători vor incasa prima maximă", a declarat preşedintele Mircea Sandu. Printre aceştia se numără Bogdan Lobonţ, Dorin Goian, Adrian Mutu şi Cristi Chivu, consideraţi fotbalişti cu un aport substanţial la calificare. Acesta s-a referit şi la acuzele care li s-au adus arbitrilor in acest sezon: "Toată lumea latră şi nimeni nu vine cu probe. Domnul Porumboiu a acuzat un arbitru că a luat bani, dar nu a venit cu probe. Să se ducă la Poliţie sau la Parchet, şi abia apoi, dacă există probe, să vină la mine". "Naşul" a mai precizat că, aproape sigur, Ionuţ Lupescu nu se va mai ocupa cu delegările arbitrilor din sezonul 2008-2009:

"Mi-a spus că se mai găndeşte dacă se va mai ocupa in acest retur, insă din vara viitoare va renunţa cu siguranţă, se va dedica altor activităţi potrivit funcţiei sale. Dar tot o persoană din afara arbitrajului va trebui să se ocupe, ori vom apela la computer".

×
Subiecte în articol: sport