x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gabriela Ruse calificată spectaculos în optimi la Transylvania Open (WTA): „Nu am cuvinte. Victoria vi se datorează”

Gabriela Ruse calificată spectaculos în optimi la Transylvania Open (WTA): „Nu am cuvinte. Victoria vi se datorează”

de Redacția Jurnalul    |    17 Oct 2023   •   21:04
Gabriela Ruse calificată spectaculos în optimi la Transylvania Open (WTA): „Nu am cuvinte. Victoria vi se datorează”
Sursa foto: Hepta

Jucătoarea română de tenis Elena-Gabriela Ruse s-a calificat spectaculos în optimile de finală ale turneului Transylvania Open (WTA 250), dotat cu premii totale de 259.303 dolari şi găzduit de BT Arena din Cluj-Napoca, după ce a învins-o marţi seara pe a doua favorită, americanca Alycia Parks, cu 6-2, 1-6, 6-4.

„Pentru moment, nu am cuvinte să descriu cum mă simt. Le mulțumesc mult acestor oameni frumoși. Sunt foarte fericită, pentru că am dat ce am avut mai bun. Sunt obosită, deoarece am venit din Portugalia în urmă cu două zile și nu am avut timp de relaxare.Sunt foarte emoționată. Această victorie a însemnat extrem de mult. Orice s-ar întâmpla, vă mulțumesc și sunteți extraordinari. Victoria asta vi se datorează. Voi mi-ați adus energie astăzi și vă mulțumesc din tot sufletul. De fiecare dată când joc la Cluj și în România, și de fapt, pretutindeni în lume, toți românii vin să mă încurajeze.” a declarat Gabriela Ruse, în interviul oferit pe teren, imediat după încheierea jocului. 

Gabriela Ruse şi-a asigurat un cec de 4.220 de dolari şi 30 de puncte WTA, iar în optimi o va înfrunta pe maghiara Anna Bondar (26 ani, 116 WTA).

 

×
Subiecte în articol: gabriela ruse transylvania open wta