x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Galatasaray - In sfarsit, Gica Hagi e multumit de echipa sa

Galatasaray - In sfarsit, Gica Hagi e multumit de echipa sa

05 Dec 2004   •   00:00

Gheorghe Hagi are din ce in ce mai multe motive de bucurie dupa victoria cu 3-1 din deplasarea de la Genclerbirligi, de sambata.

CATALIN FAINISI

CAPABIL. Increderea acordata de conducerea lui Galatasaray l-a ajutat pe Hagi sa devina un antrenor bun
Galatasaray joaca din ce in ce mai bine, mentinandu-se la cinci puncte in urma campioanei en-titre, Fenerbahce, la doar o saptamana inaintea meciului direct, de pe "Ali Sami Yen". "Regele" a declarat ca jucatorii sai au avut in partida de sambata cea mai buna evolutie de la inceputul actualei editii de campionat. "Sunt multumit din toate punctele de vedere. A fost un meci dificil, ambele partide cu echipele din Ankara, Ankaragucu si Genclerbirligi, au fost grele, dar ma bucur ca am reusit sa invingem aceste formatii. Sunt multumit in special de evolutia jucatorilor mei, de ambitia de care au dat dovada. Ne-am demonstrat calitatea ca echipa. Astazi am avut cea mai buna evolutie de la inceputul campionatului", a spus Hagi.

DERBY
Hagi este convins ca formatia sa va obtine o victorie, in etapa viitoare, in marele derby cu liderul Fenerbahce. "Va fi un derby important, deoarece noi vom juca pe teren propriu. Ne vom pregati foarte bine si vom obtine cele trei puncte puse in joc", a spus Gica, dupa care a repetat in limba turca: "Uc puan alacagiz", adica "vom obtine trei puncte". Tehnicianul roman a precizat ca echipa sa invinge atunci cand jucatorii respecta instructiunile sale. "Daca ne asezam bine in teren si jucam cum vrem, nu exista nici o echipa in Turcia care sa ne invinga", a precizat Hagi, care este convins ca se va apropia la doua puncte de campioana. Fenerbahce este lider, cu 40 de puncte, Galatasaray o urmeaza cu 35, iar Besiktas, unde evolueaza si Daniel Pancu, se afla la 20 de puncte in urma liderului.

×
Subiecte în articol: sport