x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gane trebuie sa dea banii inapoi

Gane trebuie sa dea banii inapoi

29 Noi 2004   •   00:00

Atacantul Jerry Gane a revenit la Universitatea in aceasta vara, dar dupa numai trei luni a parasit gruparea alb-albastra pentru un contract in China. Plecarea lui s-a produs in cele trei zile in care Adrian Mititelu devenise patron al "Stiintei".

MARIO MORCOV

BUN DE PLATA. LPF l-a scos dator pe Jerry Gane
Dupa revenirea lui Dinel Staicu pe post de patron, clubul Universitatea a facut un memoriu la Comisia de Statute si Contracte a LPF prin care solicita fie suma de 40.000 de dolari, incasata de jucator in momentul in care a semnat contractul cu Universitatea, fie anularea carti verzi primite de acesta. Motivatia oficialilor olteni este semnatura de pe actul oficial dat de clubul Universitatea pentru eliberarea dreptului de joc al lui Jerry Gane, apartinandu-i lui Adrian Mititelu, care nu avea drept de semnatura.

DORINTA. Astfel, oficialii craioveni au primit o decizie favorabila din partea LPF, decizia luata fiind ca Gane sa returneze cei 40.000 de dolari. Jucatorul a facut recurs la Comisia de Recurs Federal, motivand la randul sau faptul ca nu a fost instiintat si va primi un raspuns pe 13 decembrie. Secretarul general al Universitatii, Cornel Volintiru, a spus ca oltenii nu doresc decat recuperarea banilor. "Daca nu primim banii, solicitam anularea dreptului sau de joc la chinezi si revenirea sa la Universitatea. Am facut o adresa catre clubul chinez in care ii informam despre situatie. Vinovati sunt cei de la FRF, pentru ca si-au dat acordul eliberarii cartii verzi fara sa verifice cine semneaza".

PROCES
Universitatea mai are un proces pe rol la Comisia de Recurs Federal, cu preparatorul fizic Maximiliano Savona, care l-a asistat pe Niccolo Napoli in perioada cand italianul a fost antrenorul "Stiintei". Savona a solicitat clubului oltean 90.000 de euro pentru faptul ca a venit la Craiova si a pierdut alte contracte. In prima faza, castig de cauza a avut Universitatea, dar italianul a mers mai departe, facand recurs. Despre acest caz, oltenii au spus: "Vom avea castig de cauza ca si in cazul lui Niccolo Napoli".

×
Subiecte în articol: sport